Calatorie spre ceva nou

Hey, kum dispozitia?…la mine e buna. Hmm, ultimele saptamini am dat peste libertate, se mai intimpla, la mine e prima data. Cum am dat peste minunea asta? mmm…da asa ma plimbam pe plaja undeva in bulgaria, in jur nimeni cunoscut, si asa din senin mi-a venit ideia ca sunt LIBERAAAAAA, ca ZBOR PE ARIPILE VIETII. Odata cu ideia asta m-am aruncat in apa savurind fiecare secunda. Da, Bulgaria a schimbat totul, defapt nu tara, nustiu dar calatoria a fost specifica. In fiecare zi traiam ziua de AZI…. Combinatia de o alta tara+nici un prieten adevarat + nici parinti = O schimbare
10 zile de asa numita libertate, care m-a readus la viata si mi-a aratat sensul ei: „Sens nu-i, traiesti pentru a trai. principal sa-ti traiesti viata asa ca la batrinete sa nu-ti fie rusine,dar si sa-ti fie placut sa-ti amintesti ce faceai cind erai fata mare/sau baiat”

Si acum ma aflu la bunici, stau pe pat cu loptopul. Azi a fost zi stranie. Dupa cum unii stiu, parintii mei au plecat la mare, si m-au lasat acasa singurica. Cateva zile de nebunie trebuie. Dar azi de dimineata m-am pornit la bunici(UH…prima data singura, deobicei tata cu masina ma aducea). Incepem totul de la bunul inceput. Asa, m-am trezit ca ma sunase bunica: „Da bunica, m-am trezit, deja ma string”…mhm…..aruncasem mobilul cat mai departe si mai dormisem jumate de ora… in fuga adun tot ce imi trebui in geanta….maninc si hranesc si motanul….da sa ieu geanta si imi dau seama ca is in pejama (un miou asa mai lung verde cu PEACE pe el)…repede m-am imbracat si am iesit din apartament…AM SCAPAT AUTOBUZU, ufff…la naibii de autobuz nu ma putut sa astepte si el……..ma mai plimb prin gara, si ce vad o rutiera imi da din ochi „Chisinau-Criuleni”, ce trece prin Vadul-lui-voda, unde si sta bunica….Uraaa….nu trebuie sa astept autobzul urmator….ok, mai bine asteptam autobuzul…am intrat inautru si ce sa vad, desiguri locuri libere nus. Vreau sa ies, dar rutiera se pornisera.Bine stau in picioae.Platisem biletul deja la sofer, care nu era deloc politicos. Hmm….da si doua babe so legat de mine „de ce nu am platit biletul la casa?”, la naibii, carei treaba lor de ce am facut asa. Eu nici nu  doream sa merg cu rutiera data, mai bine asteptam autobuzul. Am fost calcata pe picioare de 5 ori, si niciodata nu mi s-a cerut scuze.(HEY…OAMENI, PUTETI MACAR DIN RESPCT DE SINE SA FITI AMABILI?) si in plus la toate rutiera nu mergea pe unde trebuie…am iesit naibii stie unde, si s-au gasit oameni buni care m-au ajutat sa ajung la bunici, dar am mers foarte mult…..and happy end: am ajuns la destinatie, unde bunicii m-au hranit, mi-au turnat un pahar de vin(ka la tara la moldoveni, unde nici nai dreptul sa refuzi) si m-au trimis in casa unde ii mai racoare)

P.S: in concluzie fiti amabili si simtitiva liberi)

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s